Nyt se on auki, Suomen ensimmäinen kissakahvila. Onnittelut ja jippii! Lokakuun viimeisessä perjantaissa oli erityistä ilon tunnelmaa, kun Emil Aaltosen puistossa vietettiin kaikille avointa Purnauskis Carneval -avajaisjuhlaa. Tampereen hämärtyvässä illassa soi musiikkia, maisteltiin makuja, katseltiin tulta ja ihastuttiin kissamaisuuksista.

Puiston vieressä eräs ikkuna oli erityisen suosittu. Ehkä sieltä voi nähdä edes vilauksen kissakahvilan tähdistä eli Viirusta, Pikistä, Lumista, Kössistä, Nurrista, Evosta ja Micusta. Siispä mennään sisälle!

Kissoja siellä ja kissoja täällä, kissoja taiteen muodossa, kissoja lyhdyissä ja annoksissa. Ja myös niitä oikeita kissoja. Micu on jo vallannut tuolin ja Kössi petinä toimivan matkalaukun. Viiru tarkkailee raapimapuusta, kun taas Lumi nukkuu toisella puolella kahvilaa.

Kupponen teetä ja vieruskaverille kahvia, kiitos. Ja välillä sopivasti Evon silittämistä. Tällaista on Kissakahvila Purnauskiksessa.


kahvian_ikkunasta_sisalle   kissalamppu_ikkunalla

                                                                                                    

valoa_katosta   herkkuja_tarjolle

musta_kissa_ja_raitatuolit   laukkukissa


kurpitsalyhty_ja_portaat   kissojen_kanssa_seurustelua


leipakissa    mustaa_raidallisella

valkoinen_kissa_nukkuu    paikanvaltaaja

tiikerikakkua_tarjolla    varikas_kissa_seinalla

viiru_istuu_soposti    mustan_tuijotus

tiina_itse    juomien_valissa_kissa

mustavalkokissataulu


tallaista_vessassa  


tulityyppeja_puistossa    lisaa_tulityyppeja_puistossa


Nyt  on teidän vuoronne. Kissakahvila Purnauskis on auki tiistaista sunnuntaihin kello 12 - 18. Osoite on Aaltosenkatu 31 - 33, Tampere.

PS.
Kissakasta kiinnosti Tampereen kissakahvila-asiat jo hyvissä ajoin ennen virallisia avajaisia. Millaiset olivat Tiina ja Markus Aaltosen suunnitelmat silloin? Niistä voit lukea 17.8.2014 julkaistusta artikkelista Tampereen kissakahvila on muutakin kuin kissoja ja kahvia.


PS.2.
Niinkin pääsi käymään, että kissabloggaajat kokoontuivat Kissakahvila Purnauskikseen muutama viikko ennen avajaisia. Millaista oli ja mitä silloin tapahtui? Blogipostauksiin pääset Kissakkaan Kissabloggaajat huippukokoustivat Tampereella -jutun kautta.Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita