"Kissoille on liian vähän hyviä rooleja, ja muutenkin aina vaarassa jäädä jalkoihin. Nyt nostetaan kissat pöydille!" Näin ilmoittaa Mirri, joka perusti joulukuun alkupuolella Facebookiin kissakahvilan. Virtuaalinen kissakahvila on nimeltään (tietenkin) Mirrin kahvila, jossa pääosassa ovat (tietenkin) kissat.
 

viikossa_aikuiseksi_kissallinen_juliste

 

Mirri itse on kissa, joka esiintyy Johanna Vuoksenmaan tulevassa Viikossa aikuiseksi -elokuvassa. Muina tähtinä mainittakoon muun muassa Minttu Mustakallio, Taneli Mäkelä, Iina Kuustonen ja Minna Koskela.

 

- Mirri on sen verran ponteva tyyppi, että halusi oman foorumin. Hän haluaa nostaa kissojen arvostusta elokuvamaailmassa ja muutenkin. Kissakahvila on kiva paikka tavata kollegoja ja vaihtaa ajatuksia, kertoo linjatuottaja Leena Mäenpää Dionysos Filmsistä.

 

Tähän mennessä Mirri on järjestänyt kahvilassaan nimenhuudon, pyytänyt kuppikuvia, kommentoinut Linnan juhlia ja sanaillut elokuvan julisteesta, jossa ei jostain syystä näy kissan kissaa. (Tosin jo seuraavassa postauksessa tähän tulee korjaus.)

 

Onko linjatuottaja Mäenpää saanut Mirriltä luvan paljastaa virtuaalikahvilan tulevia suunnitelmia?

 

- Mirri tulee järjestämään julistekuvakilpailun, jossa Viikossa aikuiseksi -elokuvan julisteeseen vaihdetaan esimerkiksi Taneli Mäkelän ja Essi Hellénin tilalle maan kauneimmat ja komeimmat kissaportraitit. Ja pikkuhiljaa juliste täyttyy itseoikeutetusti kissojen kuvista.

 

Mirrin voi nähdä valkokankaalla ensi vuoden puolella, kun Viikossa aikuiseksi saa ensi-iltansa tammikuun 23. päivä.

 

Mirrin kissakahvilaan pääset tätä kautta. 

KUVA:

Mirrin kissakahvila

 

PS.
Tiedän mitä teit viime kesänä eli mitä tapahtui elokuvan kuvauksissa? Ainakin muuan Mirri oli siellä mukana. Tästä lisää Kissakkaan Kissa sinä olet tähti -jutussa.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita